Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ska du lyftas till skyarna, så skall det göras ordentligt...


eloge

är du min tanke
mitt liv och mening

du sinnesfulla människa,
fantastiska härlighet

är du skapare
av mitt allt och fantasi

du underbara människa,
formidabla existens

är du skönheten
ur sinne och yta

du fenomenala människa,
storartade verklighet

där ljuset filtrerar sanningen och motar den svärta
som breder ut sig bland massorna
flyttar du världar och beskyddar med din närvaro

är du andningens näring
i sin vilja att finnas

enastående människa,
helhetens mening

du är




Prosa av Max Poisé
Läst 215 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-26 17:18



Bookmark and Share


  ULJO
Suverän text
2020-03-27

    Lena Staaf VIP
Storartad hylling! (Blir svårt att leva upp till för den utvalda).
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé