Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sapfisk touch (coronisk)

Sann tystnad från läpparna, i blekblått ljus,
Asatroende rimspå coronans väg.
Död alltid ett lyckokast med lagd runa.

Samhället delas.

Tvåsamheten ger döden respit. Hoppet
söker många samlare av träfritt papper.

Viroser dansar.

Trosvisst möter framtiden de naiva.

© Bosse 26 mars 2020.






Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-26 17:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten