Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Påskens mardröm

vi är nu i döden all så nära utdöda levandedöda all
viruset ta oss ålder alla i ett kallas
vi våra drömar i kalaskras dör ut i majbrasans sken
dem som till påsk möts se häxkvastensfena spina i rum med ägg o kyckling....




Fri vers (Fri form) av Steff...
Läst 166 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-26 18:52



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Årets påsk inte lik andra påskhelger, vi kan bara vänta och se.
2020-03-27

    Lena Staaf VIP
Fint skrivet om den sorg och oro vi alla känner inför påsken.
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Steff...