Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRIGEMINUSNEURALGI....

Smärtan tog mig så svår, värker
till och med i mitt hår, ingenting
går.

Tur att sömnen jag får, hjälper.
Läker den febriga drömmens
sår.

Är vaken en stund, näring får.
står ut för att igen somna till
slut.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-26 20:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström