Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör du nu?

Jag vet inte var du är

Jag vet inte vem du är

Men...

Jag tror mig ändå veta

Att du är
Att du finns.
Att du tänker
Att du undrar
Att du drömmer

Precis som jag.




Fri vers av Lupinen
Läst 101 gånger
Publicerad 2020-03-26 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lupinen