Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Huvudbry och grammatiska skönheter

Imperfektiv aspekt med dynamiska aktioner, där fokus är på aktionsinterna delar, benämns vanligen progressiv aspekt.

Jaha?! På det viset alltså?
Ok. Va skönt.
Nu fattar jag.
- Tack och bock.

- Bock?

- Ja, bock.




Fri vers (Fri form) av Lupinen
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-03-26 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lupinen