Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav

När hjärtat ta ett sned språng
Havets blomster ger en våg som oss omsluter
förlåter




Fri vers av Steff...
Läst 137 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-26 21:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berörs ..fint skrivit!
2020-03-29

  Öknens Ros VIP
Fint.
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Steff...