Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Teknikens mystiska vägar leder kanske inte till Rom utan snarare mer lokalt än så....


Sluta spamma!

 

Hur gör hon?
Hon får allt att kännas #yolo
och selfies med Mayfair filter så irl!
Sveper hon med borsten över de eldflammiga
hårslingorna och tänker:
“Idag ska jag inte vara en musa”
Finns hennes tankar i en App?
Hennes skratt på Google Maps?



Håller hon mobilen i högra handen och
triggas att slå en signal eller sms:a
“Send nudes”?
Har hon podd på medan hon drömmer?
Hur lyckas hon spamma mitt flöde bland
influencers, 9gag memes och gulliga
golden puppies?

 

Sen när äger hon mina gigabyte, streamar mina serier?
Hur kom hon på lösenordet till mina inloggningar ...
Stalkar mig på Facebook eller Insta?
Testar hon ifall våra stjärntecken är kompatibla?
Min hjärna måste skaffa en annan hobby än
dina “Händelser” och tygla mina impulser att

 

 

spamma dig med emojis!




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-26 22:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP