Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinna över förloraren som trodde sig vara obesegrad

Våga känna.
Känna sina egna hjärtslag.
Hjärtslag med stjärnor på strå en sommarnatt.
Sommarnatt med dofter av solmogen längtan.
Längtan drömmer sig bort.
Bort från inre stress.
Stress som sätter sina vassa klor i hela själen.
Själen som mår bäst i kärleksfull harmoni.
Harmoni känns jäkligt långt bort nu.
Nu pulserar ångesten.
Ångestens vind plundrar mig så jag osäker vandrar i främlingens gator.
Gator där tryggheten ryckts undan och kvar blir en folktom spökstad.
Spökstad jag vill förvandla till något vackert.
Vackra tankar behövs nu.
Nu ska jag göra fina scrapbooking fjärilar och pappersblommor.
Pappersblommor i all ära, men det är bukett med snitt blommor jag behöver.
Behöver allt som är äkta.
Äkta kärlek. Äkta vänner. Äkta känslor.
Känslor som inte ger artificiell eftersmak.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-26 22:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en gång när jag var kär i en kvinna och inte kunde träffa henne, men hade köpt rosor och tulipaner ändå, så dekorerade jag söder i stockholm med blommor! =) i ölflaskor och på massa ställen...
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP