Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
Om dominans och hur den påverkar oss.


Hypnos (NOVELL)

 

Han hade länge velat ändra på sitt sexliv men hans förhållande gick i samma hjulspår, år ut och år in. Om han hade tur kunde det bli ett ligg på fredag kväll men det var alltid samma ställning, aldrig något nytt. Hon var passiv, inget nytt, inga egna initiativ. Ibland undrade han om hon sov. Det var då, när han dragit denna slutsats, som han råkade se ordet ’HYPNOS” på sin dator. Där stod det: ”hypnosterapi kan hjälpa till med att öppna flödet igen och frigöra eventuella blockeringar”. Sen stod det också att man kan ”återerövra känslan av attraktion och sexuella känslor”. Terapeuten skrev att han träffat både män och kvinnor som ”fått tillbaka passion och sexlust”. Han började lyssna på en podd om hypnos och fick veta det viktigaste teknikerna. Hur han skulle få henne att slappna av, öppna sig och bli påverkad. För kunna älska, våga ge och kunna ta emot. 
För att lyckas bestämde han sig för hypnos. Precis. Få som han ville. Styra upp allt. Nå till målet. Kunna kontrollera situationen i alla detaljer. Inte höra ordet "nej!!" eller "lite senare!". Han hade bestämts sig och skaffade sig de kunskaper som behövdes via böcker, via all information på Internet.
Det tog två veckor. 14 dagar av ständigt läsande och lyssnande. Men sen "satt" kunskapen där. Imorgon skulle det ske. Allt var noggrannt planerat, in i m insta detalj, så nu "kör vi" resonerade han.
Han satte på eggande, medryckande, musik. Tände ett antal mysljus i vardagsrummet. Skapade en perfekt atmosfär. Och nu hade hon lagt sig tillrätta på soffan. Då satte han ikgång. 
"Lyssna på mig, så här ska du göra...!" Han pratade länge och mycket. Noga och väl genlomtänkt. Då och då sa hon "ja" eller "javisst". Och hon svarade så på de frågor hon tidigare alltid sa "Absolut inte" eller "det är helt otänkbart" Allt verkade fungera.

Hon hade gjort färdigt det sista på kontoret. Skrev en ”Att göra lista” så hon kunde släppa jobbet under helgen. Fredag, puh, måste väl släppa till ikväll. Han blev ju sur hela helgen annars.
Hon hade absolut ingen lust till sex, hade inte haft det de sista fem åren. Ingenting lockade henne. Inte porrfilmer, inte att smeka sig själv, inget. Han tänkte att det nog var åldern men hade samtidigt hört att sexlusten ökar för kvinnor när de blir äldre. Han stannade till vid systembolaget för att köpa en box Lindemans rödvin. Om hon drack tillräckligt mycket kunde hon slumra under akten och lättare påverkas av hans ord. 
Det blev fredag och dagen innan hade han köpt vinboxen, vindruvor, salta kex, den rätta sortens ost, som han visste att hon älskade, och som toppen på det heka, saftiga päron av märket Anjou. Så det skulle bli en minnesrik stund, något extra för båda två. Det var förberedelserna när det gäller inköp. Men också ett yttre arrangemang skulle behövas. Då var det något som skulle fylla rummet och sinnena ännu bättre och ännu mer än de hundra mysljus han placerat ut lite här och där i lägenheten. Svaret fanns i hans dator under beteckningen "guitarr". Där doldes den bästa gitarrmusiken som stod att få tag i. Enligt hans öron. Det var särskilt Gary Moore, Santana och Jan Akerman som gjorde den lilla skillnaden. Och nu var det lördag förmiddag, nja, det var lite senare, strax efter 11.00, och det var dags att pröva på hypnosen, få henne att säga "ja", "gärna" och allra sist "WOW!". Då hade han lyckats. Då kunde de dominanta kommandona få effekt. Och lusten bjudas in i deras förhållande, igen. Skulle han lyckas? Bara om han hade en hyfsad lång startsträcka. Så att hon var följsam, hela vägen.

 

(FORTSÄTTER!)
Prosa (Novell) av Bengt Malmsten VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2020-03-26 23:36Bookmark and Share


  Tomas Emma Irace VIP
prova astral projection också, knulla ut i universum, inget bräcker det! =)
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Bengt Malmsten
Bengt Malmsten VIP