Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

Jag ropar i natten
är det någon som ser mig
orden som formuleras till meningar
tankar som forsar fram
kring det abstrakta begreppet varat

Jag finns
därför är jag




Fri vers av AA VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-27 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP