Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
värme och ljus över solbelyst hus


Den vita väggen(solbelyst)


På motsatt
sida
av mitt hus

Den vita väggen
solbelyst

En vägg
kan inte tala

Nej

Det vet jag väl

Men ändå
ska orden
forma sig

För att sedan
ge röst

Åt tankar
om
glädje
längtan o tröst

Som nu tagit
plats
i mitt bröst




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-27 07:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP