Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Kattliv (katten Mattias)

Kroppen
som en
sländas

Utan vikt
och tunn

Förvirrad
och glömsk

Tog
snedsteg

darrande ben

Gammal
för att vara
katt

Orkade
han inte mer

Andningen
så trött
och matt

Hjärtats snabba
slag

Nu ser jag honom
överallt

Och att vinden
blåser
osedvanligt kallt

Här utan
katten kär

Ändå tröstar
det mig något

Att han faktiskt
funnits här









Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-27 08:04



Bookmark and Share


  Linda Strega
Det värsta med att ha katt, eller husdjur överhuvudtaget. Tyckte mycket om den här.
2020-03-27

  Kungskobran VIP
De nio liven kom tillsist till det tionde
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP