Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din väktare och bödel

Du är min fånge djupt i mitt hjärta

ditt straff blir min livstid

 

utan förmildrande omständigheter...

du ska straffas för du krossade ett hjärta

 

jag är din väktare och bödel

den här gången kan du inte fly från straffet,

 

det är att plocka ihop skärvorna

och sätta ihop hjärtat igen,

 

det som du krossade

och sen få det att slå igen!

 




Fri vers (Fri form) av den nakna poeten
Läst 153 gånger
Publicerad 2020-03-27 09:26



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Wow jag ryser när jag läser denna. En av dina absolut bästa alster, så brutalt ärlig i all sin enkelhet. Bravo!
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten