Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tusen och en kärlek

kluster av oförbrukade mönster
hindrar min blick att nå
en kärlek som genom ett fönster
tvingar en att gå

stått med öppen famn
väntat i tusen dagar
ropat ut ditt namn
ändrat på naturlagar

det är en kärlek som mig plågar
något jag aldrig kommer få
för vad jag än vågar
så kommer jag inte nå

du finns i dagarna ända
konstant i min periferi
kraftfullt försöker vända
står fortfarande kvar inuti

du kalla mig svag och feg
men fruktan är brustet hjärta
så om jag vågar ta ett steg
riskerar jag evig smärta

rädslan att förlora är större än vinst
att svärtan kommer skapa svek
när det väl gäller är jag minst
och tusen år från en kärlek




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 171 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-03-27 09:58



Bookmark and Share


  wiria77
dina rader
vemodiga äro
men lite hopp ändu de skymtar fram
2020-03-28

    ej medlem längre
Så vemodigt vackert med följsamma rim. Mästerlig är Du..
2020-03-27

  ULJO
Berörande läsning detta. Kärlek är svårt. kärlek är saknande om den inte finns där i ens närhet. Men hopp finns alltid. Plötsligt bara händer det. Jag vet.
2020-03-27

    Lena Staaf VIP
Smärtsam längtan och villrådighet om hur nästa steg ska tas.
2020-03-27

  Öknens Ros VIP
"Bränt barn skyr elden". Att våga ge upp kan betyda vinst, det som sker det sker.
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé