Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att titta ut genom sitt fönster, kan förvilla...


allt är i sin ordning...

solen ljuger
strålar träffar
reflekteras i prismor
förvillar
intalar att allt är i sin ordning

luften är ren
smeker förädiskt kinden
floran vill bryta genom
kall jord
förvillar
viskar att allt är i sin ordning

vattnet är kristallklart
blått vackert behagligt
små vågor
förvillar
säger att allt är i sin ordning

harmonin breder ut sig i lugnet
den blåa himlen sjunger den
vackraste av sånger

livet växer sig fram
med värmens intrång
skogen kvittrar
förvillar
påtalar att allt är i sin ordning




Prosa av Max Poisé
Läst 320 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-03-27 11:07



Bookmark and Share


  wiria77
du sätter ord på mycket
som är i dagens samhälle

2020-03-28

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Ja, verkligheten är inte vad den ser ut att vara.
Din fina text uttrycker precis vad jag känner.


2020-03-27

    ej medlem längre
Ja man blir lätt förvillad men allt är inte i sin ordning just nu. Du sätter fingret på det som vanligt med exakt precision..
2020-03-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så känns det när man tittar ut på våren. I bakgrunden vilar mörkret .... Mycket bra och tänkvärt!
2020-03-27

  Cikoria Blå VIP
Gillar!!
2020-03-27

  ULJO
Allt är inte som det synes vara.
2020-03-27

  Öknens Ros VIP
En bedräglig ordning.
2020-03-27

    Lena Staaf VIP
Ja denna låtsasvärld...
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé