Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GÅTFULLA TANKAR....

Gåtfulla tankar känns, allt börjar
snurra, att hitta orden som bränns.

Försöker skriva, tiden fördriva att
fånga orden på en hackande skiva.

Den saktar ner, det klarnar, blir
mer. Så börjar dagen, väntar, ser.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-27 11:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström