Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gång var också jag


Ung

jag ville dansa
på lätta fötter
och drömmande ögon

under månskenskall natt
med dina armar runt min midja
och ditt leende bara för mig

höra dig viska
vackra sagor
som fick min hud att smälta

allt detta fanns
i mitt minnes önskningar
där jag satt på parkbänken




Fri vers av Irene Backström
Läst 115 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-27 11:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Irene Backström
Irene Backström