Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är lite ironisk med titeln, dock vi alla kan nog känna igen oss i Olycklig kärlek temat. PS kan vara lite starka ord men så det är när man är påverkad av känslor.


Den unga Svenssons Lidande

Jag sa jag älskade dig..men det var en gång i tiden..Du var Jenny och jag var Forrest Gump....du h*ra och jag efterbliven.

fuck alla minuter jag slösa ....Fuck all kärlek jag ödsla...Hade vi några framtida framilje träd, så är jag glad dom blev fruktlösa.

Fuck alla gånger jag neka f*tta för dig...Du hänger inte mer me mig...du var otrogen så säj...varför gråter du över att du inte längre är min tjej?
Krokodil tårar på dessa orm brudar...reptil grej.

Går bättre nu...kan flexa på min ex häxa. Tjejer...Drömma om en tia....när man tror man e en åtta, men man är MAX en sexa.
Och fuck jokes detta är inte som jag spexa...Dock tacksam för du lärde mig en dyr läxa.

Jag älskade djupt...o det är Ironisk men...Man söker så mkt efter lycka dock Smärta är min bästa vän.
Han är alltid där...oavsett vad det är.
Han får mig o peta på mina sår även om det redan är ömt...Han får mig o komma ihåg de jag glömt...
Han påminner mig att inte lita på kvinnor för alla dom jag missbedömt.
Han ser igenom mitt pansar o tar fram det jag trodde mig ha gömt.
Älskar o hatar vänskapen det är fördömt..får mig o tömma den energi som jag redan trott mig uttömt.

Ska hålla det kort så ni vet nog redan resten om jag gör en litterär referens, Den unge Werthers lidanden. Det exemplet är nämligen världsberömt.




Bunden vers (Rim) av SgtChrille
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-27 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SgtChrille
SgtChrille