Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trädet har nu blad och blommor...


ÖDETS TRÄD!

Växten har nu vaknat till liv,
namnet är "Ödets Träd" det
är ett gott namn, kanske ett
tecken på att allt inte är rätt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-27 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje