Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som media fokuserar på är viruset.

 

Vi får inte glömma att det händer

andra hemska saker här i världen

medans Coronaviruset härjar fritt.

 

Bara för att media inte skriver längre

om annat fruktansvärt som drabbar länder

utan all deras fokus går till viruset

betyder det inte att vi också ska

blunda för alla andra hemskheter.

 

Krig i Afghanistan

krig i Jemen

krig i Syrien

krig mellan Palestina och Israel.

 

Krig i Sydsudan

krig i Nigeria

många lever i fattigdom

många är tvungna att fly

hela världen är snart i ruiner.

 

Barnporr

barnmisshandel

barnarbete

varför kan barn inte få vara barn?

 

 

 

Copyright: Arnela Arre Kurbegovic 

(2020 - 03 - 27)




Fri vers av Arnela
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-27 13:23



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Ja dessa alla saker som är så hemska sker allt medan räddningen i nöden om de dessutom drabbas av coronaviruset kommer att utebli, pga kriser, krig och elände ... Ja att lyfta blicken och rikta stöd i handling och i bön är viktigt i kris!
2020-04-07

  ULJO
Värre saker än Corona egentligen.
2020-03-30

  Valter Örn VIP
Ett ord i rättan tid !
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela