Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad krigar vi för? (2000-09-07)

Vi krigar för kärlek och hat,
tro och religion.
Vi krigar för orättvisor och avundsjuka,
fattigdom och rikedom.
Vi krigar för krig och fred.

Vad krigar vi för?




Fri vers av kpoesi
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-27 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi