Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Mans)tårar (2000-10-01)

Hjärtat ropar i förtvivlan
Hjärnan överhettas och
Söker skydd
Tårarna rinner ned för min kind
Och du, du märker ingenting

Tårarna rinner ned för min kind
Jag sväljer och verkar oberörd
Men det gör ont, ont i själen
Att stå och sakta gråta
På ett naket torg

Det som räddar min manlighet, tuffhet
Och min löjliga stolthet
Är regnet som faller över mitt ansikte
Och spär ut mina salta tårar
Till gudarnas stora besvikelse




Fri vers av kpoesi
Läst 110 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-27 15:52



Bookmark and Share


  bohemen VIP
Det är vackert när en man gråter...
2020-04-03
  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi