Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig! (2001-10-11)

Älska mig, hata mig!
Ta tag i mig, skjut bort mig!
Släck mig, väck mig!
Se ned på mig, se upp till mig!
Försköna mig, förlöjliga mig!

Slå mig, krama mig!
Beröm mig, förtala mig!
Spotta på mig, kyss mig!
Bygg upp mig, krossa mig!
Ruska om mig, håll om mig!

Bejaka mig, förneka mig!
Stjälp mig, hjälp mig!
Glorifiera mig, förtryck mig!
Ignorera mig, lyssna på mig!
Älska mig, hata mig!

Och jag lever.




Fri vers av kpoesi
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-27 16:02



Bookmark and Share


    Max Poisé
Ett helt äktenskap i en enda dikt:-)
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi