Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... lite lång haiku men så var även livet för ....


Mor och evigheten

Min mors åldrade händer i svartvit bild
ömt tröstande, varsamma och kärleksfulla är min minnesbild

... dess rynkor, fåror och slitna landskap gömde oändligt svunna historier ...




Bunden vers (Haiku) av Peter Vahlersvik
Läst 109 gånger
Publicerad 2020-03-27 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Vahlersvik
Peter Vahlersvik