Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flykten

När jag andas känner jag minnen
inte minnen om det förflutna
utan minnen om framtiden
Det förgyller min dag
ger den innehåll
lämnar verkligheten åt sitt öde
flyr till ytterlighetens gräns
bort från förnuftets inramade gränser








Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-27 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP