Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tant med skylt i skog (Min klimatkamp 27/3)

Jag måste sluta läsa kommentarerna på olika inlägg på Facebook. Jag tänker ju inte argumentera varken med eller mot, så det enda som händer är att jag mår dåligt. Snacka om meningslöst.

Det är fredag, och jag har klimatstrejkat under dagens skogspromenad, tagit ett foto med fridaysforfuture-skylten och lagt upp på Instagram med #climatestrikeonline. Och vänner och (för mig) okända ser att klimatkampen fortsätter.

Nu tänker jag titta på Matador på dvd, och inte tänka på vare sig klimatet eller corona.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 86 gånger
Publicerad 2020-03-27 21:23



Bookmark and Share


  Ulf Carlsson VIP
Kämpa och vila!
2020-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP