Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Paradox.


Ett friskt sinne i en frisk kropp.


Jag älskar människor
Men när jag kom närmare dem
Jag märkte en separation.
Att lägga allt i allergimasken?
går inte till ändlösa,
i slutändan är Gud arg och det
 skulle sätta mänskligheten på hedersplatsen och kronan som vanligtvis sitter högst upp i julträdet, skulle ligga nere vid fötterna, så i enlighet med kraften och visdomen hos var och en få lov och leva!





- De högsta strateger av framtida strategisk utveckling påstår
Först då kommer framgångsridån att stiga up
och det kommer att vara bra spel och glädje på livets scen
när människor inser att de är dödliga och kommer icke att berömma sig själva på INSTA gram och förslava människor i hela världen, bry sig om sina nära och kära åtminstone på ett officiellt sätt.


Vi har så många myndigheter när bara mat och sjukhus och harmoni behövs i världen.


Ingen skulle konsumera droger, dricka eller röka om de inte hade själens behov och lugnade bitterhet som härskare   skapade med den sociala distansen mellan fattiga och lyxgalna skapare, Dimridå av Plåtkändisar.
Att arbeta hemifrån är en välsignelse, jag under de tio 9–10 år av experiment kunde göra 3 jobb, spara pengar och alla dessa med stort nöje utan att behöva alkohol, droger, cigaretter.
den enda vice min är ett morgonkaffe en på eftermiddagen.


Att njuta av soluppgången och solnedgången i ett trygg miljö ger så många fördelar:

Ett friskt sinne i en frisk kropp.

Omställningen borde inte vara en plåga utav en möjlighet att leva som en människa som glädje sig av naturen inte bli en robot på väg till någonstans, bitter och sur arbetsplats.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-28 09:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP