Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


eget foto jag en regnig dag för 10 år sedan


Ta det lugnt

det är så svårt ibland

ja många gånger

att slappna av

försöka glömma

alla måsten

ska bara och alla krav

ja tiden den går

bara försvinner

 all jäkt och stress

allt som sker runtomkring

det blir en press

så svår att förstå

just nu  i dessa

svåra tider

när många av oss sitter 

i karantän

men både du och jag

är fria att sakta in

tiden vi har är vår

så ta det lugnt

i en vecka

eller kanske månader

låter vi här och nu

bli vår en stund

vänta på att allt

snart är över

och hoppas på att

allt så småningom

blir som det varit

och vanligt igen

 

anits 28 mars 2020




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 382 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-28 13:37



Bookmark and Share


  aol
Fina meningar fulla av insikt
2020-06-08

  ResenärGenomLivet VIP
Det kanske inte är så dumt ändå att många måste sakta in och ta det lugnt ett tag, det behövs i denna stressiga värld...men visst önskar man att allt snart blir som vanligt igen, om det nu kan bli det...
2020-05-02

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra skrivet.
2020-04-09

  Niliboy
Ja, vi måste anpassa oss lite, men att vi får motionera är härligt!
2020-03-29

  Lars Hedlin
Insiktsfull text vi får hoppas att det inte tar allt för lång tid tills allt är bra igen!
2020-03-29

  Feliaxel VIP
Ja vi får hoppas att allt blir som vanligt snart
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP