Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är så sant som det är sagt.


En känsla av en ängel

 

 

Jag hör till gruppen som ska akta sig för Corona -19 eller
vad de vill kalla viruset. För jag har betedd mig illa mot mig
genom att dra in rök från cigaretter. Och visst är man väl
rädder att den därna viruset angriper mig och ser till att
jag kolavippar.
Men se..

Ja, se för härom dagen då jag gick och tänkte på detta, att jag
kunde drabbas och så att säga somna in en gång för alla och
aldrig vakna mer. Då såg jag en bild i min frontallob och den
bilden var lika klar i min inre syn. Som vi ser på saker i det
verkliga livet. Bilden vajade i blått och en man i blåa
änglaklädsel såg rätt in i mig. Och...

Jo, denna änglaman förmedlade mig en sinnebild en känsla av
lugn och därtill fick mig att inse. Att jag har inte gjort ännu
det jag är ämnad att göra på jorden. Med andra ord fick jag
reda på, att jag ska ännu inte dö och definitivt inte i corona.

Jo, skulle jag dock ha fel och något mig händer och det
konstaderas, att det skedde utav viruset, som vi alla fruktar.
Då kan väl ni på red. gå in och rätta till texten.

Så om det nu är som känslan jag fick av sinnebilden i mitt
huvud. Att jag kommer inte att dö ännu och definitivt inte av
coronan. Då innebär det att jag måste börja arbeta hårdare
och tuffare med mitt skrivande. Och hoppas på att få en
inkomst via mitt skrivande.

Jo, jag såg en ängel i mitt huvud och denna är en man klädd
i blått. Men säg inget till dem ipsykiatrin, för då tror de väl
att jag inbillar mig - även om de vet att bilden är äkta och sann.

 

 




Prosa av Flicis VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-28 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP