Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En hjälpsam granne

Ja -- han är guld värd
min hjälpsamme granne.

Han kom --- å han gick -- men ändå...!

Här är jag kvar -- bara jag --- men, det är jag så van vid...

Att trivas i sitt eget sällskap... det duger...
Det är så mycket man ska orka i livet - så man kan ju lika gärna vila.
Det är lördag --- så jag går till bingen!




Prosa av bohemen VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-28 16:11



Bookmark and Share


    Max Poisé
Än jobbigare om man inte trivs i sitt sällskap...lycka till med numrens utfall:-)
2020-03-28
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP