Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar från December natten

Den mätta dagen den är aldrig störst. Den bästa dagen är inte någon tröst.
Stenen i kroppen vill aldrig lämna,den gör att jag inget kan känna.
Testat strecken på festen men får bara samma känsla.
Tomheten slukar mig på natten, ser dig hela tiden jag sitter vid mitt fönster.
Röker gåsen, det har blivit ett nytt beteende mönster.
Förskjuter mina tankar för att känna mig okej, du är i huvudet mitt, som en stor display.
Önskar att ängeln var här nu, de gråa molnen vill ju aldrig försvinna från skyn
Kan du snälla klippa tråden och släppa mig fri...




Fri vers (Fri form) av Ralf Edvardsson
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-03-28 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ralf Edvardsson