Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om klassisk dubbelmoral


En slyna som knullar

En slyna som knullar
Kallas för fnask
Kallas för fnask
Och gillar att knulla
En kåtbock i socken
Han har en task
Som sprutar slynornas
Sköten helt fulla
Men prästen i socken som detta ser
Han indignerat detta fördömer
Och till Gud Fader så heligt då ber
Men erbjuds han kvinnor han själv dygden glömmer




Bunden vers (Rim) av Pehr Werz
Läst 156 gånger
Publicerad 2020-03-28 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pehr Werz