Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet går upp och ner men ge aldrig upp!


Livet

Vissa känslor går inte att kontrollera
Jag är vilsen och svag det går inte förneka

Vill spola tillbaks tiden till då allt var bra
Nu är det bara gammal minnen som finns kvar

Mitt liv var helt okej tills du lämnade livet
Tiden har lärt mig att inte ta saker föregivet,

Går runt med en rädsla som inte vill försvinna
Men jag ger inte upp, djävulen ska inte vinna


Den här striden värkar lång men jag fortsätter kriga
Väntar på dagen då min själ ska befrias

Min livs motivation är min älskade familj
Som finns där för mig när själen brister och tiden står still

Jag hör röster i mitt huvud som ökar min oro
Vill att allt ska lösa sig, vet inte vad jag ska tro

Folk runt omkring mig ser bara mina fel
Ångesten ökar varje gång ja ler

Livet är inget man kan förutspå därför grubblar jag på gårdagen och snubblar när jag går

Man får ta en dag i taget och leva i nuet för en dag då är du borta och ingen vet vem due

Trender går före vänner vad fan är det som händer, nu står jag här och försöker släcka alla bränder




Fri vers av Anja Hansen
Läst 187 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-28 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen