Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min

min fulladdade
tandborste - i glaset
marshumlan fångad





Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-29 00:04



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
ytterligare
två rader önskas så att
det blir en tanka
humlan vill ut ur glaset
och suga krokusnektar

tanka som kommentar




2020-03-29

  Nanna X
Jag tänkte mig rubriken Min som ett substantiv. Man kan undra vilken min humlan visade upp när den fann sig instängd. Om nu humlor har något som kan kallas för minspel.
2020-03-29

  Annie b'larsson VIP
...och den fulladdade tandborsten, var vapnet du använde.. (?)
2020-03-29

  lodjuret/seglare VIP
Apropå mysterier, som att det kommer in ett flygfä och dör i utrymmet mellan tvåglasfönster. Om en har treglasfönster, blir det två flugor då? En man kom fram till mig i affären och frågade vad jag röstade på. Själv tyckte jag inte att det angick honom, men röstar gör en väl år när det är dags. Då kändes det så skönt att det inte är valår, eftersom han i så fall kunde ha övertalat mig att inte rösta på... för att berättade för mig att 'viruset var guds straff för att Sverige haft en alltför generös flyktingpolitik', vilket de väl alltid haft och redan de gamla vallonerna måste väl ha kommit någonstans ifrån och hur många som avlats från någon sorts inblandning från dem går det väl inte att föra statistik på. Skönt i vilket fall att vi alla 'bara är människor'. Ja, utom djuren då. De är ju ändå 'människans bästa vän' och en del av oss människor har dem att tacka för att vi lever... vallonerna.
2020-03-29

  Annie b'larsson VIP
Marshumlan är i glaset, fångad. För inomhus dör den ju. Jag tror det finns en lycklig avslutning som inte är med här. (?)
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP