Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Helbrysigen är ett påhittat ställe någonstans i riket Längstframistan. Ja, det vet en ju ibland inte vad en skall tro. Det finns ju även mången tro. Religiös tro, god tro och även föreställningen att en själv skulle 'gå fri' medan andra döms efter brott.


Praliner från Helbrysigen (28) förstök i äldre stil





Stundom hjärta vill brinna
lik eld i bröstet kärlek bor
till disken fram Evert kan hinna
känsla för hemmet är stor

blommor saknas i vasen
men energin finns kvar i kroppen
Henrietta blir nog i gasen
om hon dricker upp uti koppen

kanske vätskan samlas där
om häller upp gör kusin
så full som han av begär
för glaset är fullt av slånbärens vin




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-08-11 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP