Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utveckla... En utvecklingshistoria och undran.

Att utvecklas, kan vara invecklat.

Som A och O,bara går runt...
Kan utvecklandet av sig självt vara stiltje...
I och med, att det kan vara Utvecklande att Utvecklas, som klyschan säger...
Uttrycket i sig självt, adderar ingen spänning, fastän den borde vara där!

Du tittar på Ordet Utveckling...
Och får skrivkramp...,
Så mycket prestation...
Över ordet Utveckling.

Vad har vi människor gjort ordet Utveckling till?




Bunden vers av Mim
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-03-29 04:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim