Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara på andra sidan vägen...

Tänk om man hade dagarna till att betrakta, vad som händer där, på andra sidan vägen och beskriva.
Det måste erkännas , att det låter idylliskt...
"På andra sidan vägen"




Bunden vers av Mim
Läst 88 gånger
Publicerad 2020-03-29 04:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim