Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Musik i skriftform.


Förhandsvisa!

Hur går denna visa?
Förhandsvisan?

Visa på förhand...
Vilka kort du har på hand...
Det gör väl ingen människa?

Vad är dina avsikter?
Visa åtminstone dessa kort...
Hur skulle de se ut?
Och vad har du på hand?

I rättan tid.
Ibland har människor dolda motiv...
Och hade behövt visa sina avsikter på förhand...
Jag kände någon som var noggrann med detta...
Men ack så fel det blev...
Ändå.

Så visa sina kort?
Eller ha dolda motiv?
De kommer ändå ut i ljuset,
likväl i mörkret!

Förhandsvisa...
Något så trivialt...
Trudelutt, Trudelutt!




Bunden vers av Mim
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-29 04:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim