Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är så fel

Jag är i vägen
Jag är fel
Jag vill inte väcka dig
Jag vill att du ska vilja vakna med mig

Du bara sover
Du vill inte vakna
Du vill helst fortsätta sova

Jag ska inte störa dig i din sömn
Du ska få sova vidare
Jag ska inte störa dig
Du ska få sova vidare

Jag är jobbig
Jag är störig
Som vaknar och väcker dig

Jag är jobbig
Jag är störig som inte låter dig sova

Hur ska jag väcka dig?
När ska jag väcka dig?
Jag vill att du ska gå upp frivilligt

Jag ligger där bredvid dig och trugar
Jag ligger där bredvid dig och ber
Jag ber på mina bara knän att du ska vakna
Att du ska vara med mig

Du vill inte
Du kan inte
Du ligger kvar




Fri vers av Mackan 1966 VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-29 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP