Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
falsk eller sant? det är sant!


Ett brev med miljardärens "tankar"

 

Ett falskt brev med miljardärens "tankar" om koronaviruskrisen har cirkulerats på internet, vilket väcker oro för att sprida falska nyheter runt pandemin, varnar han. Det falska brevet visar: "För att hjälpa till att förhindra och begränsa spridningen av coronavirus donerade han 100 miljoner dollar

Här är vad Corona / COVID-19 betyder i Bill Gates vision.

"Jag tror starkt på att det finns ett andligt syfte bakom en situation, oavsett om vi katalogiserar det bra eller dåligt.

Jag vill dela min åsikt om vad denna CORONA / COVID-19 verkligen gör för oss.

2. Påminner oss om att vi är lika oavsett kultur, religion, ockupation, ekonomisk situation eller rykte.Denna sjukdom behandlar oss alla lika, som vi borde. Om du inte tror på mig, fråga Tom Hanks.

3. Påminner oss om att vi på något sätt är anslutna till alla. Det som påverkar en person sprids över den andra. Detta påminner oss om att vi sätter falska gränser som är värdelösa framför detta virus, som inte behöver.


4. pass för att flytta från ett land till ett annat. Det påminner oss om detta genom att stoppa oss, eftersom andra i denna värld undertrycks under en livstid.


5. Påminner oss om hur värdefull hälsan vi tenderar att försumma är.
Vi försummar näringsämnena genom att tillverka dålig mat, vi dricker vatten förorenat med kemikalier framför kemikalier. Om vi ??inte tar hand om vår hälsa blir vi naturligtvis sjuka.


4. Det påminner oss om att livet är kort och det som är viktigare i livet är att hjälpa varandra, särskilt de som är gamla eller sjuka. Vårt mål är inte att köpa toalettpapper.


5. Påminner oss om hur materialistiskt samhälle har blivit och hur viktigt mat, vatten och mediciner är, i motsats till lyxen vi värderar ibland.


6. Påminner oss om hur viktigt vår familj och livet är hemma, vilket vi har Jag hade glömt hur viktigt livet är ... Vi måste alla vara våra egna slavar ... från det mest grundläggande "Vatten", jag betalade det 1000 gånger mer än det är där det är.

Vi hade inte tvivlat på alla ... vi kastade pengarna som "$ #% #% £ €". Vi glömmer hur viktigt livet är och hur vackert det är att vakna på morgonen tacka Gud. Tack!


Jag frågar också, en lekman i vetenskapen om pandemier. Hur i helvete händer det att om vi stannar hemma sprids viruset?

Jag anser inte de direkta utbrutna hos de angripna. Kineserna hände i december. spanska. Men för amerikanerna, vad hände i mars, hur fan skulle de bli det största utbrottet?

Är inte teorin sant att en sarin gas släpptes ut i luften och den kommer att stanna i luften i 3–4 månader? EXPERIMENTAL naturligtvis, men med engagemang. Inga har något intresse av att vi är mer "enkla" som nummer.

Jag förstår att en infekterad grupp dyker upp. Tja, då isolerar jag den gruppen i absolut karantän tills den botas, eller alla de angripna dör och det är löst, Men när jag är intresserad av OBSCURE, då kommer alla slags idéer upp …försummat så mycket.


Här tvingas vi låsa oss i våra hem och återuppbygga familjen, ”sade Bill Gates i sitt öppna brev,
Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2020-03-29 09:46Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP