Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skogen i blixtbelysning


Över mossfälten


Skogen
i mig
i oss

Reflekterat
grönt sken
över
mossfälten

Införlivat
i den
elektrifierade
bilden

Ser mig
ser oss
i blixtbelysning

Våra vandringar
mellan träden

Utifrån och in
inifrån och ut

Skogen
i mig
i oss

Reflekterad

Införlivad

Etsad
i våra
medvetanden

Skogen
i oss

Ett reflekterat
grönt sken
genom oss
in över mossfälten




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-03-29 10:07



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Prepositionerna skapar fin rörelse.
i, över, genom ,mellan, in över osv.
Dikten känns finstämd och genomarbetad med lite nytänk som extra krydda.
2020-03-29

  Larz Gustafsson VIP
Tjusigt!
Skogen är en underbar skapelse.
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP