Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Födelsedagsgrattis på Facebook idag. Visst blir man glad av sådant firande, inte minst i coronatider.


Födelsedagslimerick.

En fena på witz-karameller,


bestående skämteterneller.


Han rimmar så fräckt,


blixtsnabbt direkt.


Om honom kan man inte säga Är du go’ eller?




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 277 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-29 13:51



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja En Del upp ställer
när det hyllningar gäller
med något skoj
kuil för dej oh boy!
Så´nt gott ju i en smäller
Grattis!

2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick