Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syskon barn

När jag mår dåligt sträcker ni alltid ut en hand
Glömmer aldrig lyckan ni hade när ni tappa er första tand

Jag kommer skydda er livet ut
Min kärlek till er tar aldrig slut

Jag har torkat era tårar tills ni börjat le
Ni har hela livet framför er så jag går ner på knä och ber
Ber för att ni ska ha det bra, ber för att ni är det bästa jag har

Kommer stå vid er sida genom vått å torrt
Tar vara på tiden tillsammans livet är för kort




Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-29 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen