Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våldtagen och förnedrad

Jag var ute med vänner å allt var bra
Kvällen närmade sig så det var dags att dra

Jag skulle sova hos en polare så jag började gå
Det blev mörkare och mörkare och jag var ensam då

Från ingenstans kom 2 killar fram
Dom bad mig gå till sidan så vi kunde prata lite grann

Min puls ökade och jag våga inte säga ifrån
När vi gick bakom väggen blev jag behandlad som ett fån

Jag grät och tappa andan ville bara komma veck
Viste inte vad jag skulle göra mitt huvud var fullt med skräck

Jag lyckades fly efter ett bra tag
Mitt hjärt var krossat och jag var helt svag

Mitt liv var förstört och jag våga inte berätta
Mamma och pappa märkte att något var fel och sa så här kan det inte fortsätta

Efter många om och men vågade jag prata ut
Även då visste jag att helvettet inte var slut

Det blev polisförhör, soc möten och allt på en gång
Men det var inte lönt eftersom förövarna var under 15

Mitt liv är förstört och allt känns meningslöst
Över 1 år har gått nu å fallet är fortfarande olöst

Hoppas ingen annan behöver gå igenom det jag gjort
Gå aldrig själv på natten jag varnar er stort




Bunden vers (Rim) av Anja Hansen
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-29 15:06



Bookmark and Share


  Gin83
Oerhört berörande
Så starkt av dig att skriva om det
Samtidigt är det som alster väldigt välkomponerat och med ett skönt flyt
Oerhört tung

All kraft och omtanke till dig
2020-11-08

  bumerang

Måste skriva nåt efter att ha fått ta del av dina rader.
”Ge inte idioterna din kraft”!
Samtala dig tillbaka till vackra fina dig.
Du äger din egen styrka.

2020-04-01

    Lupinen
Förfärlig förmedlan med välvalda ord.
2020-03-29

    Lupinen
Förfärlig födmedlan med välvalda ord.????
2020-03-29

  Koloristen
Lynchning för våldtäktare!
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Anja Hansen
Anja Hansen