Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I varje hörn av rummet


Arabesk


Växandets
skuggor

Delvis
utspädda

Stiliserade
i sol och rök
över
gråblek vägg

I varje hörn
av rummet

Skarpa
svarta
bladslingor

Ringlande
genom
solkatters
ljusa lek

I mötet
med
kisande
ögats lins




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-29 15:11



Bookmark and Share


    Max Poisé
Så mycket som kan tolkas av solljuset som fyller rummet...gott och behaglig!
Tack för denna!
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP