Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogräs förvandlas till närhet

Maskrosor.
Väntar på att livet återvänder.
Tistlar.
Viskar fastän ingen hör.
Blåklint.
Utslagen oro pulserar.
Tussilago.
Rädslorna andas.
Nässlor.
Overklighetens klor.

Orkid'e.
Omfamnar min längtan.
Ros.
Att fortfarande älska.
Tulpan.
Välkomnar vårens skönhet.
Fuchsia.
Vänskapens vackra själ.
Löjtnadshjärta.
Smeker kärleken.





Fri vers av Black raven VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-29 15:12



Bookmark and Share


    April Stark
FINT
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP