Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske någon dag

Vad äro då livet
Ett ständigt sökande
En ihålig pilgrimsfärd

Det hinner inte fram
Kunskapen är mager
Det kommer bli bra
Kanske någon dag

Det värker i kroppen
Fantasilöshet i trosan
Ekandes i rummet
Galopperar det fram

Cirkeln är sluten
Ares kysste mig
Välsignade min död




Fri vers av Saavedra
Läst 154 gånger
Publicerad 2020-03-29 15:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Saavedra