Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My heart beating like a bongo drum!

Take my hand my dear and follow me home

Dance for me and show me your moves

 

Oh my good when I see you walking by

My heart beating like a bongo drum

 

Take a breath and kiss me hot and quick

Let us bee blinded in naked sin just for a while

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2020-03-29




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 330 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-03-29 17:41



Bookmark and Share


  Alysse VIP
Kärlekspoesi
ljuvligt att läsa, varmt och fint!
2020-04-21

  lila fjäderblomman VIP
Jag hör bongotrumman till den sensuella
leken.
2020-03-30

  ULJO
Fint
2020-03-30

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn!
2020-03-30

  Ewa-Britt Nilson VIP
Together and there
inget väl bättre är
lycka till där...
2020-03-29

  Magdalena Eriksson VIP
våren är inställd på ömhet och knoppar som brister.
fin text.
2020-03-29

  Blomma-Stjärna VIP
sensualitet - ditt signum!
2020-03-29

    ej medlem längre
Som en vår nyfödd i längtanskänslor!
2020-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin