Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina krav


Att älska någon

Den jag älskar
Ska jag vilja vara med hela tiden
Jag ska alltid och hela tiden vilja vara med hen

Idag var jag trött
Idag var det skönt när du åkte hem
Betyder det att jag inte älskar dig?

Den som älskar mig
Ska vilja vara med mig hela tiden
Hen ska göra allt för att inte missa en sekund tillsammans med mig

Älskar du mig?




Fri vers (Fri form) av Mackan 1966 VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-29 18:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mackan 1966 VIP